google-site-verification=KC1x06XtgZBI2BGKB4ui2hirn0uUwHR6pbLgSVc4C7c
top of page

Biolight Human

Punavalohoidossa on kyse paikallisesti kudokseen annetusta punavalosta ja lähi-infrapunasta, mikä lukuisien tutkimuksien sekä kokemusperäisen tiedon mukaan vaikuttaa olevan hyödyksi erilaisiin sairaustiloihin.

Punainen valo ja lähi-infrapuna läpäisevät kudosta merkittävästi ja tuottavat kudokseen edetessään mitattavia muutoksia, ensimmäisenä mm. tehostaen solun energia-aineenvaihduntaa.

Punavalohoitoja on tutkittu* soluviljelmillä, eläimillä ja ihmisillä. Ihmisillä rohkaisevia tuloksia on saatu mm. akillesjänteen tulehduksen, aknen, alaselkäkivun, fibromyalgian, haavojen, jäätyneen olkapään, kilpirauhasen vajaatoiminnan, kroonisten nivelvaivojen, lihaskivun, niskakivun, nivelreuman ja - rikon, tenniskyynärpään hoidossa muutamia mainitakseni.

Peuccupajalta on varattavissa punavalohoitoa ja laite on myös vuokrattavissa sovituksi ajaksi omaan käyttöön (katso ehdot) esimerkiksi akuuteissa lihas- ja jännevaurioissa paranemisprosessin tueksi.

Biolight BCD 650 Human (Biolight Care Device) on lääkintätekninen laite, jota käytetään haavojen ja tulehdusten hoitoon, kivun lievittämiseen ja verenkierron parantamiseen.

Lue lisää >>.

Biolight01.jpg

* Hyvä kooste punavalohoidosta ja tehdyistä tutkimuksista ja meta-analyyseista löytyy mm. hammaslääketieteen ylioppilas ja aloittelevan tutkijan Vladimir Heiskasen blogiartikkelista "Punainen valo ja lähi-infrapunavalo sairaustilojen hoidossa".

bottom of page