google-site-verification=KC1x06XtgZBI2BGKB4ui2hirn0uUwHR6pbLgSVc4C7c

Shiatsuterapia

Japanissa kehitetyn shiatsun juuret ovat tuhansia vuosia vanhassa Perinteisessä Kiinalaisessa Lääketieteessä. Hoidossa käydään kehon energiaradat läpi lempeillä käden/peukalon paineluilla. Tavoite on tasapainottaa ja korjata kehon häiriötiloja. Shiatsulla on saatu hyviä hoitotuloksia erityisesti ylikuormitustilojen, stressi- ja tunneperäisten häiriöiden hoidossa.
 
Kehomme ja mielemme ovat enemmän kuin vain osiensa summa. Ne eivät suinkaan toimi erillisinä yksiköinä samojen nahkojen sisällä, vaan päinvastoin ovat tiiviisti yhteydessä toisiinsa. Ihminen on kokonaisvaltainen olento, kaikki vaikuttaa kaikkeen. Ajatukset mitä ajattelemme, tunteet mitä tunnemme, ruoka mitä syömme ja miten sen syömme, raitis ilma jota hengitämme, miten liikumme, miten nukumme - kaikki vaikuttavat hyvinvointiimme ja elinvoimaamme. Juuri tätä kokonaisuutta shiatsun ja ravitsemuksen avulla pystyy  tukemaan ja ylläpitämään.   

Shiatsuhoito tehdään lattialla erityisellä shiatsupatjalla, hoidettavalla on yllään mielellään luonnonkuituiset (esim. puuvilla), joustavat vaatteet ja sukat. Hoidon jälkeen on suotavaa jättää kiireet ja raskaat puurtamiset vähäksi aikaa taka-alalle, ottaa levollisesti ja juoda hyvin.

Käsittelyyn vaikuttavat tai sen estävät kuume, tulehdus, raskaus, suonikohjut,         nivelrikko, venähdykset, leikkaukset, sytostaatti- tai marevan lääkitys, alkoholi,       epilepsia, elinsiirrot.

Tervetuloa hoitolaan!

Osoite: Graniittitie 7A, 01150 Söderkulla
Puhelin: 050 525 5646
E-mail: info@peuccupaja.com

Palvelen ajanvarausten mukaan Ritan hieronnan tiloissa määrättyinä lauantaipäivinä Sipoon Söderkullassa.